Moments de Neus Suàrez

23/10/2021
  • Moments

  • Exposició: Neus Suàrez

  • Neus Suàrez

    Nascuda a Manresa (Barcelona) el 1962, actualment resideix a Rocafort del Bages.

    Es llicencià el 1991  en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (especialitat de pintura). Realitzà

    també estudis de disseny a l’Escola Massana de Barcelona i ha fet  diversos cursos monogràfics d’arts aplicades, escultura, tapís i escenografia aplicada a la televisió.

    En els seus inicis, col·laborà en la creació d’un centre experimental d’arts plàstiques a Manresa, participà en la creació escenogràfica  per a diversos projectes teatrals i  treballà com animadora artística a tallers ocupacionals de joves a Barcelona i Manresa.

    A aquestes tasques cal afegir-hi la de treballs puntuals  de caràcter pictòric amb professionals d’interiorisme i del camp de la publicitat que encara segueix realitzant.

    Tota la dècada dels 90 formà part del Departament de Direcció Artística i Escenografia de la Televisió de Catalunya, dins el qual desenvolupava tasques d’ attrezzista i ajudant de creació d’espai en diversos programes. 

    Durant aquest període participà en diverses exposicions col·lectives. Entre d’altres:

    • “Exposició col·lectiva per la no violència i antimilitarisme” organitzada pels objectors de consciencia del Bages. Caixa de Pensions de Manresa.
    • “Exposició-concurs d’artistes manresans”, organitzada pel cercle artístic de Manresa. Caixa d’Estalvis de Barcelona.
    • Col·laboració en quatre obres inspirades en uns poemes del llibre “Rocs de fona” d’en Valentí Parcerisa i Vila”. Cercle Artístic de Manresa.

    A partir del 2000 fins el 2015  se centra en encàrrecs personalitzats i en projectes relacionats sobretot amb la creació d’espais (frescos, teles, pintura mural etc) per  a espais comercials o particulars i en la realització de fons ambientals per sessions fotogràfiques especialitzades.

    Tot i així participa a les següents exposicions a Manresa:

    • “Calçart”. Exposició col·lectiva a l’edifici Pielsade Manresa (2000).
    • “Ictineu”. Exposició de Moviment de les Arts Contemporànies. Espai: Carrer del Balç de Manresa (2003).
    • “Brins de Seda”, Exposició col·lectiva organitzada per l’Associació Artística Gènere i Gèneres a Espai: El Galliner de Manresa. (2004).

    A partir del 2015 ha tornat a mostrar la seva obra en sales d’exposicions:

    • “Intro-versions”. Exposició individual a l’espai Rubiralta. Manresa (2015).
    • “Exposició amb el ceramista Paulí”. A l’espai Art al Jardi-Casa Fornells-Uró, de Pineda de Bages. (2016).
    • “Natural-ment”. A l’espai de la Biblioteca Municipal del Pont de Vilomara. (2016)
    • Exposició col·lectiva a l’espai Art al Jardi-Casa Fornells-Uró, de Pineda de Bages. (2017 i 2018).
    • “Dones” Exposició individual al Museu de Rocafort de Bages. (2019).

    Actualment prepara una exposició de la seva obra recent.


cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.